Zgjedhjet, mbërrijnë vëzhguesit afatgjatë të ODIHR-it

0

Ekipi vëzhgues afatgjatë i ODIHR-it, i kryesuar nga ekspertja amerikane Conny McCormak, mbërrin sot në Tiranë.

Ekipi monitorues do të vëzhgojë fushatën elektorale, përfshi analizimin e listave të përpiluara për zgjedhjet sikurse dhe zbatimin e legjislacionit dhe monitorimin e medias. Më 15 maj do të mbahet konferenca e parë për shtyp.

Ekipi vëzhgues i ODIHR-it dhe amableja parlamentare e OSBE-së përbëhet nga 15 ekspertë të cilët vijnë nga 14 shtete anëtare të OSBE-së, me seli në Tiranë si dhe 30 vëzhgues afatgjatë të shpërndarë në të gjitha rajonet.

/Rovena Dupi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here