YouTube do të mundësojë shikimin e videove edhe pa internet

0

YouTube ka thënë sot se gjatë këtij viti do të lëshojë një shërbim të ri në cialis generic kuadër të aplikacionit të saj për telefona të mençur, http://cialisgeneric-treated.com/ i cili do t’iu mundësojë përdoruesve që të shohin video edhe kur ata nuk janë të lidhur me internet.

Karakteristika e re e YouTube Offline do të lëshohet në aplikacionet mobile të YouTube gjatë muajit nëntor dhe do t’iu ofrojë përdoruesve të YouTube mënyra të reja shtesë për të arritur tek shikuesit e videove të tyre edhe kur ata janë offline.

Shërbimi i ri i YouTube, do t’i lejojë përdoruesit e saj që të does viagra cause high blood pressure shtojnë videot në pajisjet e tyre mobile për t’i parë shkurtimisht, edhe kur lidhja e internetit nuk është në dispozicion.

YouTube ka premtuar se më shumë detaje për levitra dosage 30 mg mënyrën e përdorimit dhe realizimin e këtij shërbimi do të ofrojë gjatë prezantimit zyrtar, i cili do të bëhet gjatë muajit nëntor.

/Sonila Duka/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here