Windows 8.1, në 17 Tetor 2013 me përditësimin e ri

0

Microsoft ka deklaruar se publikimi i Microsoft 8.1 do të bëhet në 17 Tetor 2013.

Ky përditësim pritet të jetë pa pagesë për përdoruesit e Windows 8 nëpërmjet Windows Store-it.

Windows-8.1-600x411

Windows 8.1 sjell përmisime në personalizim, Internet Explorer 11,kërkimi i cili është mundësuar nga Bing, aplikacione shtesë të integruara duke përfshirë disa të reja, Windows Store të përmirësuar dhe lidhjen me SkyDrive.

 

/Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here