“Vrasja” e kapur në Google Street View nxit hetime policore

0

Përdorues të shqetësuar interneti lajmëruan detektivët pasi panë një burrë të shtrirë në tokë, ndërsa një tjetër qëndronte pranë tij me një sëpatë në dorë.

Faqja e internetit që e publikoi foton është e njohur për kapjen mat të çifteve dhe punonjëseve të seksit. Por një përdorues e mori seriozisht skenën që pa dhe njoftoi policinë.

Më vonë u zbulua se dy burrat ishin mekanikë dhe se e kishin inskenuar vrasjen kur kishin parë të afrohej makina e Google. Ata i bënë një rreng përdoruesve të internetit për t’i përcjellë mesazhin se jo çdo gjë duhet marrë seriozisht.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here