Votimi në burgje, Dajti: Mora kartën e identitetit falas

0

Edhe pse pas hekurave,  mijëra të paraburgosur dhe të burgosur në mbarë vendin tonë kanë shprehur vullnetin e tyre me votë.

Në burgun 313 në Tiranë, i paraburgosuri Dritan Dajti ka qenë i fundit në radhë për arsye sigurie.

“Në dijeninë time jam pas grave”, është shprehur ai pasi ka përshëndetur të pranishmit, dhe ka vijuar më tej me procesin e votimit.

Duke qëndruar disa sekonda para kutisë së votimit ka shtuar, “Ta hedh kështu me ngadalë, si ato burrat në televizor”. Duke ironizuar kështu politikanët shqiptarë.

/Erzen Carja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here