Veliaj, autobusa elektrik në fund të janarit

0

urban elektrik

Kryebashkiaku I Tiranës Veliaj prezantoi disa projekte se si ta bëjmë  Tiranën një qytet më të pastër dhe më miqësor me mjedisin.

Erjon Veliaj paralajmëroi linjen e parë të autobuzëve elektrik dhe deklaroi se propozimin është gati për qarkullimin e autobuzëve në qytet

Gjithashtu, konfirmoi se në muajin shkurt do të vijnë në qytet 4 mijë bicikleta dhe thotë se synon që qarkullimi me bicikleta të jetë më atraktiv se autobusi.

Aktualisht në kryeqytet operojnë tri kompani taksi elektrike, por nëse dikush tjetër kërkon licensë kryebashkiaku garantoi se do ta marrë brenda 24 oreve.

Përgatiti: E.B

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here