Tropojë, Bajram Curri pa energji

0

Një shpërthim i fidave 10 kilovatëshe në nënstacionin e vjetër të Tropojës ka lënë pa energji një pjesë të madhe të qytetit të Bajram Currit dhe komunat përreth. Ngjarja ka ndodhur sot gjatee paradites si pasojee e njee problemi nee rrjet.

Ndeerkohee, “CEZ Shpërndarje” njofton banoreet se janë marrë të gjitha masat për riparimin e defektit.

Sipas burimeve nga kompania, janë organizuar grupet e punës për rregullimin e defektit dhe rikthimin e energjisee elektrike nee zonee.

/Elona Tereziu/

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here