Transplanti kompleks, 37-vjeçari me fytyrë të re

0

Mjekët kanë kryer një prej transplanteve më komplekese në histori dukë i dhënë  Richard Norris, 37 vjeçarit një fytyrë tërësisht te re ,të pajisur me tiparr, dhëmbë, gjuhë dhe nofulla të reja.

37 vjeçari pas një aksidenti më armë gjahu në vitin 1997 kishte pësuar një aksident të tmerrshëm dhe për 16 vitet e fundit ka jetuar si vetmitar, fshehur pas një maske duke dal për Pazar vetëm gjatë natës.

Mjekët me transplantin e realizuar kanë mundur t’i kthejne  Richard Norris-it një fytyrë të re.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here