Taksa për autostradën e Kosovës, gati plani.

0

Ditëve të udhëtimit falas në aksin më të rëndësishëm të vendit, ai i autostradës Kosove – Shqipëri siç duket po i vjen fundi.

Sipas një deklaratë të bërë zyrtare nga Ministria e Infrastruktures taksa e mirëmbajtjes për koridorin më të rëndësishëm prit të hyjë në fuqi menjëhërë pas përfundimit total të rrugës. Për momentin nuk do të ketë pagesë kundrejt përdorimit të saj, sipas trasmetimit të zëdhëndësit të ministrisë, Lah Nitaj.

Ndërkoh, drejtori i Organizates  “Stars”, Ibrahim Rexhepi e ka konsideruar si jo të lartë shumën rreth 2.6 milion euro, që kërkon mirëmbajtja e rruges dhe ka thene gjithashtu se taksa për shfrytëzimin e rruges do të rëndojë në xhepat e atyre që nuk e përdorin shpesh këtë korridor.

/Blerand Ismaili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here