Sulmet në Bagdat, mijëra të vrarë

0

Mbrëmë në zonën e Bagdadit nga sulmet e shumta janë vrarë të paktën 40 njerëz dhe janë plagosur dhjetra të tjetë.

Lufta në Irak ka sjellë një numër të madh vdekjesh. Kombet e Bashkuara kanë raportuar mbi 800 mijë të vrarë gjatë muajit gusht në Irak.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here