Spiropali: Muaj Dhjetor i suksesshëm për doganat

0

Drejtoresha e Përgjithshme e Doganave, Elisa Spiropali, në një konferencë për shtyp vlerësoi pozitivisht mbledhjen e të ardhurave gjatë tre mujorit të fundit të 2013.

“Janë mbledhur 165 milionë dollarë. U realizua rekordi prej 129% . Dhjetori 2013, ka arkëtuar 40 milionë dollarë më shumë se dhjetori 2012. Në tremujorin e fundit të 2013, tetor, nëntor, dhejtor janë arkëtuar 60 milionë dollarë më shumë se viti paraardhës do të thotë më shumë para për buxhetin e shtetit për të ndërtuar rrugë, shkolla. Arritjet e 3 muajve të fundit nuk janë rastësi, janë rezultat i një sërë reformash të ndërmarra ”, u shpreh Spiropali.

Spiropali tha se për 2014, përmirësimi i mëtejshëm i performancës doganore është një sfidë, kjo dhe në bashkëpunim me Crown Agents.

/Muzafere Dema/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here