Studimi, meshkujt dobësohen më shpejt se femrat

0

Sipas një studimi nga “Slimming Word” që kanë vëzhguar rreth 1.2 milionë persona kanë dalë në përfundim se meshkujt humbin peshë më shpejt se femrat.

Meshkuj në përgjithësi janë më të përqëndruar dhe më pak të fiksuar pas ushqimit.

Gjatë dy javësh në vëzhgim mesatarisht meshkujt ranë 7.2 kilogramë.ndërsa femrat vetëm 5.4 kilogramë.

Meshkujt janë më të aftë në injorimin e tundimëve ushqimore dhe nuk kalojnë momente të këqija duke ngrënë.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here