” Signor Palomar” koncert në Shqipëri

0

Grupi italian i muzikës rock, “Signor Palomar” do të japë një koncert rock për të rinjtë e kryeqytetit të Tiranës në datë 24 Maj, ora 19:00 pranë bar Rock Stock- Hotel Tirana International,

Emri i grupit i përbërë nga 5 anëtarë është krijuar në homazh ndaj Italo Calvino-s dhe protagonistit të romanit të tij “Palomar”.

Grupi rock do të prezantojnë mini albumin e tyre “Comincia” si dhe disa këngë të tjera të autorëve më të mirë italianë.

I njëjti koncert do të zhvillohet më datë 25 Maj, ora 19:00 dhe në qytetin e Shkodrës.

/Najada Fosa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here