Shtëpia botuese Toena organizon festival letrar për të rinjtë

0

Shtëpia Botuese “Toena” krijon hapësirën për të rinjtë duke organizuar për herë të parë një festival posaccërisht pët ta. Konkursi nën emërtimin “Pasqyrat e kohës time” fton të rinjtë nga 23-28 vjecc të shkruajnë poezi apo ese për tu bërë fitues të tre ccmimeve që do të ndahen në muajin dhjetor.

 “Kemi vënë re se ka mangësi të talenteve të reja, ka pak të rinj që e përqafojnë rrugën e letërsisë, ka pak të rinj që i përkushtohen poezisë. Për këtë arsye për të zbuluar talente të reja, që do t’i shtyjmë dalëngadalë drejt rrugës së bukur të letërsisë, drejt reflektimit të çdo gjëje që ndodh në jetën tonë dhe mbledhjes së kësaj në mënyrë artistike në një nga format letrare dhe duam të organizojmë si fillim këtë festival”, është shprehur Irena Toçi, shtëpia botuese Toena

Vitin që vjen Festivali Letrar pritet të kalojë përtej kufijve të Shqipërisë.

 

/Objektiv.al/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here