Shqipëria ndodhet në vendin 62 përsa i përket lumturisë

0

Sipas një raporti të Word Happiness Report 2013 mbi lumturinë e njerëzve. Shqipëria rradhitet në vendin e 62.

Vendi  më i lumtur është Danimarka më pas vijnë shtete si Norvegjia, Zvicra, Holanda dhe Suedia.

Ndërsa vendet më të palumtura janë vendet e krizës si Greqia, Italia, Spanja, Portugalia, ndër vendet më keq rënditet Portugalia qe ndodhet në vendin e 85.

Reduktimi i lumturisë tregon qe sa shumë ndikim ka kriza ekonomike, papunësia mbi gjendjen psikologjike të njerëzve.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here