Shpërthen në Maqedoni, 5 shqiptarë të vrarë në Kumanovë

0

Gjatë konfliktit të sotëm të armatosur në Kumanovë janë vrarë 5 civilë. Banorë të “Lagjes së trimave” njoftojnë se, janë vrarë tre persona të moshuar si dhe një rast tjetër një vajzë 8-vjeçare me një prej prindërve të saj, shkruan “Albeu.com”.
Mësohet se banorët e vrarë mësohet se janë shqiptarë, pasi aksioni ka ndodhur në vendbanim të banuar tërësisht me shqiptarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here