Schwarzenegger bëhet pjesë e komedisë “Kung Fury”

0

 

arnold

Arnold Schwarzenegge do të bashkohet me aktorët  e mëparshëm  Michael Fassbender dhe David Hasselhoff.  David Sandberg gjithashtu do të fillojë të prodhojë filmin në kompaninë e tij të prodhimit  Unicorns Laser.  Sandberg po i përshtatet filmit të ardhshëm të filmit të shkurtër si një vazhdim i tij, i cili u bë homazh për artet marciale dhe filmat e policisë në vitet 1980. Filmi u zgjodh për t’u shfaqur në  Kanë 2015, dhe përfundimisht fitoi një çmim.

David Katzenberg, Seth Grahame-Smith dhe Aaron Schmidt do të shërbejnë si prodhues nën bannerin e tyre KatzSmith Productions.  Ekipi më parë ka punuar së bashku në thrillerin “It” të vitit 2017. Conor McCaughan dhe Philip Ëestgren nga B-Reel Films gjithashtu do të jenë pjesë e produksionit.  Pelle Strandberg i Unicorns Laser do të jetë prodhuesi ekzekutiv.

Filmi artistik do të zhvillohet në vitin 1985 në Miami

Schwarzenegger ka qenë fytyra e ekskluzivitetit “Terminator” për vite me radhë – seria e pestë u realizua në vitin 2015. Një rrobot pa titull “Terminator” është aktualisht në para-prodhim. Projektet e tjera të ardhshme të Schëarzenegger përfshijnë filmin fantazi “The Legend of Conan”, “Triplets” me Danny DeVito dhe Eddie Murphy, dhe “Viy 2: Udhëtim në Kinë” me Jackie Chan.

Bloom do të paraqesë filmin tek blerësit në Festivalin e Filmit të Berlinit dhe gjithashtu do të mbikëqyrë shitjet ndërkombëtare.

Schëarzenegger përfaqësohet nga AAC.

A.T

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here