“Samsung” shiti 40 milion tabletë gjatë 2013

0

Gjatë vitit 2013 kompania “Samsung” ka arritur që të realizojë qëllimin e saj për të shitur 40 milon tabletë në të gjithë botën.
Sipas raportit të kompanisë “Samsung”gjatë tremujorit të parë te 2013 ajo ka shitur rreth 9.1 milionë dhe 8.4 milionënë tremujorin e dytë dhe ne tremujorin e tretë shifrat kanë arritur në 10.5 milionë tabletë.
Vetëm gjatë periudheë së pushimeve “Samsung” ka arritur në shifrat e 12 milonë tabletë të shitur.
Sipas kompanisë “Samsung” pritet dhe qëllimi I kësaj kompanie është të shesin rreth 100 milionë tabletë.

/Ariana Saraçi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here