Samsung, risia “Google Nexus 11”

0

Kompania Google ka planifikuar për të nxjerrë në muajin maj tabletin më të ri, megjithëse ai i tanishëm nuk ka pasur shumë sukses.

Ndërkohë, Samsung është në pritje për aprovimin e Google për të nisur krijimin e “Nexus 11”. Sipas burimeve të “SamMobile”, Samsung ka qenë i zgjedhur si prodhues për një tabletë të ardhshëm quajtur “Google Nexus 11”, i projektuar për të zëvendësuar ekzistuesin “Nexus 10”.

Ky tablet do të ketë një ekran prej 11- inch. “Nexus 11” pritet të përfshijë dy kamera, një përpara 2-megapixel, si dhe një mbarapa 8-megapixel. Gjithashtu edhe një microSD card  64GB dhe një procesor EXYNOS me 8 bërthama.

Nëse ky prodhim do të realizohet me sukses, atëherë ky do të jetë tableti i parë me 8 bërthama. Tableta pritet të ketë specifikime jashtëzakonisht mbresëlënëse të brendshme.

/Altin Tufa/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here