Rritet numri i turistëve në Dubai, ja objektivat për 2020

0

Rreth 5.5 milion turistë vizituan Dubain vetëm gjatë sezonit të parë veror. Ndërkohë që parashikohet të arrihet një shifër shumë e lartë turistësh në vit, rreth 20 milion.

Megjithatë Dubai, qyteti turistik, ka vendosur objektiva afatgjate nëpërmjet një plani të quajtur “Dubai’s New Tourism Vision for 2020”.

“Të dhënat tregojnë se, jemi në rrugën e drejtë për të arritur planifikimet për vitin 2020. Strategjia jonë është të pozicionojmë Dubain si destinacion ideal për turistët dhe udhëtarët nga mbarë bota”, u shpreh drejtori i përgjithshëm i turizmit në Dubai, Helal Saeed Almarri. Ai gjithashtu konfirmoi se hotelet kanë një fluks të jashtëzakonshëm dhe se planifikimet për më tej janë akoma më të larta.

/Bronilda Dedja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here