Rriten çmimet e produkteve ushqimore

0

Çmimet e produkteve ushqimore janë rritur ndjeshëm në 2-3 ditët e fundit. Çmimet e frutave dhe perimeve janë dyfishuar, si edhe prodhimet e mishit dhe nënproduktet e tij kanë pësuar rritjet të çmimit.

Çmimet e produkteve ushqimore ndryshojnë nga njeri treg në tjetrin, ku nga tregu në zonën e Porcelanit në tregun e Uzinës së Dinamos, tregtarët tonë se janë produktet e importit ato që janë shtrenjtuar pasi sipas tyre frutat dhe zarzavatet vendase kanë ruajtur të njejtën kosto.

Ndërkohë që çmimet  kanë pësuar rritje, kushtet në këtë treg vazhdojnë të mbeten njësoj.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here