Rezultatet e KQZ-së deri në orën 12:00

0

Të dhënat e fundit zyrtare, të publikuara nga KQZ deri në orën 12.00 konfirmojnë këto rezultate:

Gjirokastër, 30/237 kuti, PS 69.30%, PD 30.00%

Tiranë, 208/1422 kuti, PS 56.80%, PD 39.60%

Vlorë, 95/432 kuti, PS 64.70%, PD30.80%

Berat, 85/302 kuti, PS 71.00%, PD 28.10%

Elbasan, 101/540 kuti, PS 55.60%, PD 42.40%

Lezhë, 81/258 kuti, PS 52.00%, PD 46.70%

Durrës, 80/444 kuti, PS 53.20%, PD 43.90%

Fier, 129/576 kuti, PS 62.70%, PD 32,20%

Kukës, 98/169 kuti, PS 34.90%, PD 64.10%

Korçë, 188/447 kuti, PS 57.80%, PD 41.10%

Shkodër, 106/417 kuti, PS 54.40%, PD 43.60%

Dibër, 70/264 kuti, PS 52.30%, PD 44.90%

Ndërkohë që procesi i numërimit të votave vazhdon ende pa ndërprerje dhe me intensitet të plotë.
/Erzen Carja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here