Rama: Transformimi i “Nënë Terezës” në themel të “Rilindjes” (FOTO LAJM)

0

Kryeministri Edi Rama pas publikimeve të ambjenteve të brëndshme të Kryeministrisë dhe Ministrisë së Brëndshme, sot ka postuar në faqen e tij në “facebook” foto të reja, që i përkasin spitalit Nënë Tereza.

“Transformimi rrënjesor i Spitalit Nënë Tereza është në themelin e rrugës së rilindjes së sistemit shëndetësor”, – është statusi i z. Rama bashkangjitur 42 fotografive të publikuara.

Disa nga fotot e publikuara të spitalit Nënë Tereza

560550_10151692437011523_666330907_n 602079_10151692437281523_672999443_n 935966_10151692437191523_1101933944_n 954843_10151692437176523_796296663_n 1230095_10151692437306523_641293392_n 1236806_10151692437076523_469092208_n 1240129_10151692437091523_2121946299_n 1375821_10151692437276523_2029143086_n 1376400_10151692437221523_1603780036_n

 

/Osman Stafa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here