Rainshader, një çadër më rezituese dhe më e besueshme

0

Sa çadra blini zakonisht gjatë stinës së dimërit? -Pëdorimi i çadrave dhe patja e tyre në çdo moment dhe në çdo vend rradhë herë e vërejmë te njerëzit. Njërëzit janë mërzitur nga momentet që shiu i gjen të pagatshëm. Çadrat janë shumë të bezdisshme dhe marrin shumë vend dhe nuk janë rezistente ndaj erës. Ankesa ishin nga më të shumtat, por tani më modeli i ri i çadrës së shiut, i quajtur “Rainshader” (çadra helmetë), duket se do t’u japë fund mundimeve dhe do t’i ktheje besimin në përdorimin e çadrave.

Për krijimin e çadrave helmetë jemi bazuar në Britaninë e Madhe, pra në helmetën tradicionale të motorit. Këto Çadra janë bërë në 6 ngjyra të ndryshme si: të bardhë, të zezë, të kuqe, të blu, të gjelbër dhe të verdhë. Rainshader ose ndryshe çadra helmetë është ideale dhe rezistuese kundrejt erërave me fuqi 7 deri në 40 milje në orë., shirave të vrullshëm dhe diellit të fortë.

Gjithashtu një veçanti tjetër është se kompania që krijon çadrat helmetë është e gatshme t’i ofrojë klientëve këto çadra me logon e ndërrmarjes apo kompanisë së tyre.

/Altin Tufa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here