Pukë, shirat shaktojnë dëme në rrugë

0

Në Pukë reshjet e shumta të shiravë të rëna gjatë 24 orëve kanë shkaktuar probleme në aksin Fushë Arrëz-Gjegjan ku e ka bërë të pamundur kalimin në këtë rrugë.

Probleme ka pasur dhe në aksin rrugor Qafë Mali-Fierzë ku policia rrugore ka thënë të kënë kujdes qytetarët gjatë qarkullimit.

Kreu i komunës Gjegjan, Ndue Cara ka kërkuar ndihmë  dhe tha se firma është përgjegjëse se nuk ka reaguar fare per kthimin në normalitet të rrugës.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here