Protestë e pedagogëve dhe studentëve të Fakultetit Ekonomik

0

Pedagogë dhe student të Falkutetit të Ekonomisë në Tiranë kanë protestuar kundër një projekti i cili është ndërtuar fare pranë godinës së fakultetit

Ato i bëjnë thirrje bashkisë  që  të ndërhyjnë sa më parë për të ndaluar   këtë padrejtësi sepse objekti është ndërtuar pa leje përkatëse.

“Në rast të mospërmbushjes së kërkesës sonë ,studentët dhe pedagogët do të vazhdojnë një protest 24-orëshe”- tha pedagogu Pleurat Rexhepi

Administratori  i objektit ,  që është ndërtuar  ngjitur me godinën e shkollës deklaron se ka marrë leje për ndërtimin  e pronës  së tij dhe se gjykata ka dhënë aprovimin e saj më anë të një urdhëri.

/Asida Sida/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here