Pjeshka, burim vitaminash

0

Dietolog të shumtë shprehen se pjeshka është një ndër frutat me më shumë vlerë gjatë verës.

Pjeshka është një burim vitaminash, kryesisht i vitaminës C dhe A, e cila është e rëndësishme në  përmirësimin e shikimit dhe  të frymëmarrjes. Për njerëzit me nivel  të ulët kalorie, pjeshka është një ndihmuese e mirë.

Mbi të gjitha forcon sistemin imunitar, ndihmon në ndërtimin e muskujve  si dhe në ripërtëritjen e qelizave.

 /Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here