Pijet alkoolike, 6500 të mitur anglezë përfundojnë në urgjencat spitalore

0

Mbi 6 500 fëmijë të moshës nën 18 vjeç janë dërguar në urgjencat spitalore në Angli si shkak i konsumimit të pijeve alkolike. Sipas një studimi të bërë nga radio BBC, vitin e kaluar për të njëjtat arsye janë dërguar në urgjencat spitalore rreth 300 fëmijë të moshës nën 11 vjeç.

Përfaqësues të administratës publike dhe të shoqërisë civile shprehen se edhe pse përdorimi i pijeve alkolike nga të miturit nuk është në përmasa të shqetësuese, problem mbetet përdorimi i tepruar në momente të caktuara, citon radio BBC.

/Objektiv.al/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here