Përfundon numërimi në Kolonjë, fiton koalicioni i majtë

0

Pak minuta më parë ka përfunduar procesi i numërimit të kutive në rrethin e Kolonjës, ku fitues shpallet koalicioni i majtë.

Sipas të dhënave, ky koaliciom ka marrë 1800 vota  më tepër se koalicioni i djathtë.

Rezultatet në të gjithë vendin ndryshojnë nga minuti në minutë  dhe numërimi  vazhdon me intensitet dhe pa ndërprerje.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here