Pengu në Angli-vellait: Gjej 30 milionë lekë e më shpëto

0

Gjykata e Krimeve të Rënda ka caktuar online pharmacy order arrest me burg për 27-vjeçarin Aleks Lala për gjobëvënie.

I pandehuri ka pranuar të thotë vetëm gjeneralitetet e tij, duke mos u shprehur në lidhje me akuzat. Nga ana e përfaqësuesit të prokurorisë, Ervin Kondili, të pandehurit i është komunikuar http://viagra-vs-cialis-best.com/ akuza e shtrëngimit me dhunë

për dhënie pasurie.

Para oficerëve të policisë gjyqësore Diko Hazizaj ka rrëfyer se rrëmbyesit e kanë telefonuar dhe për t’ia bërë sa më të besueshme ngjarjen i kanë kaluar në celular vëllanë.

Pengu i është lutur Diko Hazizajt që të gjente sa më parë lekët që kërkonin rrëmbyesit dhe t’i paguante ato, qoftë edhe duke shitur tokën në pronësi.

Sipas dëshmisë së 36-vjeçarit, vëllai e ka udhëzuar që lekët t’ia jepte djalit që kishin caktuar rrëmbyesit, me pak fjalë Aleks Lalajt.

Vetë vëllai i pengut ka dëshmuar se familja e tij ndodhet në një gjendje të mjerueshme ekonomike, me shumë pak të ardhura dhe nuk është e vërtetë se është biznesmen.

Ai ka treguar se pasuria e tij janë vetëm dy lopë, ndërsa ka pohuar se vëllai i tij prej shumë vjetësh është emigrant në Angli e ka ndihmuar herë pas herë me lekë.

Aleks Lala është identifikuar nga bisedat në internet me rrëmbyesit e vëllait të të kërcënuarit. I pandehuri ka qenë në cilësinë e ndërmjetësit dhe ka kontaktuar me rrëmbyesit duke u treguar vendndodhjen e vëllait të pengut.

Nga kuptımet e bisedave u konstatua se Lala ishte personi, i cili do të paraqitej në familjen e pengut duke i kërkuar shumën 30 milionë lekë (të reja) në këmbim të lirisë së vëllait.

Prokurori british pharmacy online është shprehur se arrestimi i tij është i ligjshëm dhe kërkoi caktimin e masës së sigurisë arrest me burg.

Ndërsa nga ana e mbrojtësit të të pandehurit është kërkuar një masë më e butë sigurie, comprar viagra en chicago por gjyqtari i gatshëm Bardhyl Dhamo ka vendosur të lërë në qeli 27-vjeçarin.

I pandehuri ka pasur njohje me generic viagra sildenafil familjen e pengut, duke i udhëzuar online exam for pharmacy technician rrëmbyesit që lekët t’ia kërkonin vëllait, Diko Hazizajt.

Po këto burime sqarojnë se ka dyshime ende të pakonfirmuara se shkaku i pengmarrjes është një borxh i vjetër parash.

/Ardiol Hoxha/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here