Orët smart, zhvillimet e fundit

0

Kërkoni që teknologjinë përveç se ta përdorni edhe ta vishni? Lufta e teknologjisë midis gjigandëve dhe kompanive të vogla sapo ka filluar.

Orët e dorës janë një nga produktet më të vjetra dhe falë teknologjisë, në të ardhmen shihen përsëri si pajisje moderne.

Thashethemet se Apple po punon për të nxjerrë në treg një nga produktet që përdoret më shumë nga njerzit, po përhapen kudo.

/Izabela Zavalani/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here