Nuk është telefon, por ju mund të telefononi

0

Nëse ju keni pasur syrin tuaj në smartphone-t më të fundit që dalin në treg është diçka që ne do ta hedhni pas.

Samsung how to obtain viagra prezanton sot zyrtarisht orën inteligjente Galaxy Gear e cila do të jetë e disponueshme në më shumë buy cialis canada paypal se 140 vende të botës.

Kjo është një awessory smartphone që mund të marr njoftime, muzikë kontrollit rishikim. Samsung merr për të disa hapa të cialis vs viagra cost mëtejshme

duke integruar një kamera 1.9 megapixel, një drejtues dhe dy cialis 5 mg 28 tablets mikrofona duke ju lejuar ju për të xhiruar filmat e shkurtër 720p dhe madje edhe të kryejë telefonata me Gear Galaxy.

E rëndësishmja është se Gear Galaxy nuk është një telefon, por me të mund të komunikosh duke bërë lidhjen me Bluetooth.

/Altin Tufa/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here