Nishani, shtetësi shqiptare për dy lojtarët kosovarë të Kukësit

0

Presidenti i Republikës dekretoi sot dhënien e nënshtetësisë shqiptare për dy sportistët kosovarë që luajnë për Kukësin.

Besar Musololari dhe Ylli Hoxha do të pajisen me pasaportë shqiptare në bazë të dekretit 8279 të Presidentit të Reublikës.

Dy futbollistët kosovarë luajnë me ekipin e e Kukësit. Për arsye të disa problemeve që kanë pasur kohët e fundit me marrjen e vizave në ato shtete që nuk e njohin kosovën.

/Rovena Dupi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here