Nis votimi i tre ligjeve

0

Kuvendi i Shqipërisë ka nisur sot seancën e jashtëzakonshme për të votuar tri ligjet pas shumë tentativash të dështuara nga të dyja palët.

Palët politike kanë rënë dakort që të votojnë tri ligjet për marrjen e statusit të vendit kandidat, ku dhe kerkojnë 84 vota, dhe  pritet të hyjnë në fuqi në muajin shtator.

Partia Socialiste ka kundershtuar amnistine fiskale dhe ata kanë premtuar një falje të të gjithë gjobave politike që nga muji mars deri në qershor, ndërsa Berisha ofroi votimin e amnistisë fiskale që nuk u miratua dot në zgjedhjet lokale të viti 2011.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here