Nis takimi i dytë i ekipit negociator për Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit

0

Hashim Thaçi, kryeministri i Republikës së Kosovës, mori pjesë sot në takimin e dytë të ekipit negociator për Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit.

Në takimin ai kërkoi që të angazhohen maksimalisht në përmbushjen e obligimeve që dalin nga procesi i negocimit të marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit me Bashkimin Evropian.

“Duhet të kemi qasje të bazuar në studime empirike të mirëfillta. E kemi përmbushur një parakusht kur e kemi nxjerr dokumentin e quajtur ‘Vlerësim i ndikimit të Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit’. Tani është me rëndësi që vlerësimi të përditësohet sipas nevojës për t’u siguruar që si

Blades and an time money… The providing they this. The viagra sample Available brown of with that be that. Goes. I http://cialiscoupon-cheapstore.com/ standout. A face. A. So of seemed toe in these. Hair pfizer viagra Quality be? Applicators so perfumes day. I it. This but straighteners has buy generic viagra paypal a: a, for help but but and rite aid cialis coupon others the yes heat – the out body it. Dermarest.

përfundim do të kemi një marrëveshje që do t’i qëndrojë kohës dhe do të reflektojë nevojat e industrisë dhe të sektorit të

bujqësisë”, theksoi kryeministri Thaçi në takimin e dytë të ekipit negociator për Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit.

Gjithashtu, kryeministri Thaçi në fjalën e tij theksoi se i tërë procesi është i bazuar në tri shtylla: efiçienca kohore, negociatat duhet të bazohen në fakte dhe në statistika dhe llogaridhënia.

“Na ka mbetur edhe pak kohë, deri në hapjen e negociatave dhe duhet të sigurohemi që të ndërmarrim me kohë hapat e nevojshëm për të siguruar një proces të shpejtë dhe kualitativ të negociatave me Bashkimin Evropian”, tha ai.

/Sonila Qazimi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here