Nëntë personazhet, që ligjitimuan racizmin dhe dhunën e ushtruar në Beograd

0

Nëntë fashistë pjestarë të Komisionit të Disiplinës publikuan sot vendimin për t’i dhënë fitoren Serbisë 3-0 në tavolinë në ndeshjen kundër shqipërisë. Po cilët janë personazhet që ligjitimuan racizmin dhe dhunën e ushtruar ndaj futbollistëve shqiptarë?

Tomas Partl

Ish-gjykatës që është në prag të pensionit nga UEFA . Tomas është 68 vjeç dhe në karrierën e tij ka punuar si gjykatës në Austri.

Zhak Antene

Shefi i policisë së kantonit  të Vaduzit. Antene ka një karrierë të gjatë si prokuror në zvicër, veçanërisht në qytetin e Lozanës.

Sandor Berzi

Sekretar i Përgjithsëm i Federatës Hungareze. Sandor Berzi nuk ka jnjë karrierë sportive, pak eksperiencë në fushën e sportit.

Xhim Stjerne Hansen

Ish-sekretari që u bë milioner pas largimit. Hasen ka qenë futbollit në kampinatin danez.

Xhimi Shou

President i Irlandës së Veriut, inxinier elektronik. Po ashtu president i Federatës së Futbollit në Irlandën e Veriut që prej vitit 2010 dhe pak më vonë është bërë anëtar në Komisionin e Disiplinës së UEFA-s.

Rudolf Repka

Sekretar i Përgjithshëm i Federatës çeke. Është anëtar i Komisionit që prej vitit 2007.

Zhoel Ulf

Delegat i ndeshjeve të mëdha në Europë. Ulf është sekretar i përgjithshëm i Federatës së Luksemburgut në Futboll

Hans Lorenc

Gjykatës gjerman që iu përkushtua sportit. Hans Lorenc është një nga figurat më të respektuara të gjygjësorit në Gjermani.

/Objektiv.al/

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here