Në Shqiperi vrasjet rriten ndjeshëm në periudhën korrik-shtator.

0

Në Shqiperi sipas një rapoti që analizon situatuatën e kriminalitetit në vitin 2012 vrasjet,vjedhjet ndaj banesave,makinave  janë rritur ndjeshëm.

Policia e shtetit në përfundim  të vitit 2012 thekson se krimi që ndodh me shpesh është vjedhja e banesave.

Gjatë këtij viti në vend ka ndodhur plagosje me dashje në cdo 6 orë,vjedhje automjeti në cdo 8 orë,nje vjedhje banese cdo 7 orë, armë mbajtje pa leje në cdo 9 orë,krime kundër jetes cdo 24 orë, vrasje të ndyshme cdo 72 orë si dhe vrasje e mbetur ne tentativë në cdo 36 orë.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here