Nasip Naço takon kryeprokurorin Llalla

0

Ministri i Drejtësisë, Nasip Naço ka takuar sot kreun e tricare online pharmacy Prokurorisë së Përgjithshme, Adriatik Llalla.

“Qëllimi i takimit ishte bashkërendimi i luftës kundër korrupsionit, ndryshimet në legjislacion dhe përmirësimi i punës së institucioneve të viagravscialis-best drejtësisë në vend”- njofton ministria.

Gjatë deklaratës për mediat, Kryeprokurori Llalla dhe Ministri Naço ndanë mendime të ndryshme përsa i përket nevojës për ndryshime ligjore dhe më konkretisht në cialis 10mg online australia ligjin për Prokurorinë e Përgjithshme.

Këto janë ndryshimet e nevojshme në Kodin e Proçedurës Penale dhe në Kodin Penal, për të cilat Kryeprokurori dha over the counter alternative to viagra mbështetjen e tij të plotë.

“Një bashkëpunim does cialis interact with warfarin i frytshëm ndërinstitucional do të online pharmacy india sillte edhe më shpejt rezultate në fushën e drejtësisë. Ndryshimet ligjore janë të nevojshme për të mundësuar hetimin e rasteve të korrupsionit nga Prokuroria e canadian pharmacy cialis Krimeve të Rënda”, theksoi ministri.

/Sonila Qazimi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here