Mujota mbërrin në Tiranë, takohet me Haxhinaston

0

Ministri i Infrastrukturës i Kosovës, Fehmi Mujota, zhvillon sot një vizitë në Tiranë ku pritet të takohet me zyrtare në Ministrinë e Transportit dhe Infrastrukturës.

Sipas njoftimit, në këtë takim pritet të diskutohen tema të interesit të përbashkët në frymën e marrëveshjes së nënshkruar në Prizren në zgjerimin dhe integrimin sa më të plotë nga fusha e përgjegjësisë së ministrive respektive.

Axhenda

10:00-11:45 takim mes dy ministrave dhe zyrtarëve që i shoqërojnë.
12:00 – 12:15 konferencë e përbashkët shtypi e dy ministrave
12:15 – 13:30 Ministrat do të inspektojnë segmentin e autostradës Tiranë-Elbasan.

 

/Objektiv.al/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here