Mbyten 13 klandestinë në Itali, dyshohet se i hodhi skafisti në det

0

13 klandesinë kanë humbur jetën sot tragjikisht duke u mbytur

në ujrat ghb and cialis e Sampierit në Siçili. Sipas generic Paxil të dhënave 250 klandesinët ishin hedhur në det dhe po përpiqeshin të arrinin canadian pharmacy phentermine bregun me not, por 13 prej side effects zoloft tyre nuk kanë arritur të dalin të gjallë.

http://levitrarxonline-easyway.com/

Dyshohet se kanë qenë skafistët të cilët i kanë hedhur emigrantët në ujë pasi barka buy viagra ka rrezikuar të mbytet për shkak të peshës së madhe që mbante.

Shtatëdhjetë canadian pharmacy adderall persona të cordarone online sapozbarkuar, mes pill cutter for viagra të cilëve edhe dy skafistët janë ndaluar nga policia ndërsa vazhdojnë Wellbutrin kërkimet për ndonjë viktimë tjetër të mundshme.

Mes personave të ndaluar mësohet se janë edhe 20 fëmijë e një grua shtatëzënë e cila ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore.

/Elona zoloft lawsuit Tereziu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here