Mazhoranca zgjedh dy kandidatët e saj per të mbushur vendet vakante në AMA

0

Komisioni parlamentar i Medias, i mbledhur pa praninë e deputetëve të opozitës ka përzgjedhur dy kandidatët për vendet vakante në Autoritetin e Mediave Audiovizive (AMA).

Për këto poste janë përzgjedhur Pirro Misha dhe Gledis  Gjepali,duke lënë bosh vendin e kandidatit, i cili duhet të vijë nga rradhët e opozitës. Emrat e përzgjedhur ngaky komision do t’i përcillen parlamentit për miratim.Ndërsa do të vijohet më tej me procedurat për zgjedhjen e kryetarit të ri të AMA-s

/Arjopla Hajdini/

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here