Martesa ideale? Një vend i rrethuar me baltë

0

E çuditshme por kjo është martesa e tyre ideale. E cilësuar se do të ishte një kujtim i paharrueshëm një çift në Kansas kanë vendosur të martohen në vendin e tyre të preferuar, e cila është një moçal balte.

Një çift i ri, të cilët dëshironin që martesa e tyrë të ishte ë paharrueshmë janë martuar këtë të diele në një “moçal me baltë”. Të rinjtë janë Jared Baylor dhe Taylor Ratklif, të cilët bënë zyrtare dashurinë e tyrë në një martesë të veçantë në Toronto, Kansas.

/ Izabela Zavalani /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here