Martesa e një çifti në Britani kushtoi vetëm 1 paund

0

Në Britaninë e madhe një çift ka provuar që të martohet pa bërë shpenzime të mëdha dhe dasma e tyre kushtoi vetem 1 paund, duke prejashtuar detyrimet ligjore prej 70 stërlinash.

Momentalisht një dasëm në Britani mund të shkojë mestarisht 20.000 sterlina. Ato e organizuan me familjen e tyre, miqtë dhe  janë përfshirë pijet, muzika, lulet, dhe torta.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here