Lulet e ballkonit tuaj

0

Pranverë-Verë një përzierje aromash lulesh. A keni menduar të zbukuroni ballkonet tuaja me vazo shumëngjyrëshe dhe lule me aromë?

Ju mund të zgjidhni bimë sezonale ose shumëvjeçare, të cilat lulëzojnë gjatë gjithë kohës për të pasur një ballkon të dekoruar dhe të lulëzuar deri në prag të vjeshtës.

Për të patur një ballkon të zbukuruar duhet të keni parasysh tre gjëra: të dini të zgjidhni llojin e lules, llojin e dheut me të cilin do mbushni vazot dhe ti ujitni me masën e duhur.

Mos mendoni se nuk do ja dilni dot të keni lule të bukura, duhet vetëm  të keni përkujdesjen e duhur dhe pasion ndaj luleve. Mund edhe të këshilloheni me kopështar ose  shitës lulesh.

 

/Shkendije Curri/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here