Linja e trenave Durrës-Tiranë, nga e hëna deri në Vorë

0

Vora do të jetë stacioni i fundi për  linjën e trenave Durrës-Tiranë, deri në përfundim të punimeve për projektin e stacionit multimodial të Tiranës.

Deklaratën e ka bërë drejtori  i hekurudhës, Ismail Dervishi, i cili ndër të tjera ka theksuar se pjesa e udhëtimit Vorë-Tiranë dhe anasjelltas do të realizohet nga autobusaat që ka vënë në dispozicion Bashkia e Tiranës.

Gjithashtu mësohet se Vora do të jetë pikënisje edhe për trenat e Shkodrës.

Ky ndyshim stacioni do të fillojë që nga e hëna, ndërsa orari i mbërritjes dhe nisjes nga Vora do të mbetet i njëjtë.

/Elona Tereziu/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here