Lëngu i ananasit ju zbukuron

0

Sipas specialistëve , lëngu i ananasit në muajt e verës është mjaft i rëndësishëm  pasi përmbush nevojat e trupit për vitamin dhe minerale.

Këshilltar të shëndetsisë thonë se lëngu i ananasit është një alternativë e mirë për tu freskuar.

Lëngu i ananasit  parandalon një sërë sëmundjesh si dhe i vjen në ndihmë ripërtëritjes së lëkurës, thonjëve dhe flokëve të dëmtuar.Është i pasur me vitaminat A,B, C, hekur.

Përveç të mirave shëndetësore, lëngu i ananasit  ju shton natyralitetin dhe butësi në lëkurë.

/Rabihana Halili/

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here