Një përzirje frutash sipas llojeve dhe sipas funksioneve që kryejnë në organizem. 1. Duke përzier xhenxhefilin + karrota + molle do të përfitojmë një organizëm të pastër. 2. Mollë + kastravec + Selino – parandalon kancerin gjithashtu ul kolesterolin, heq dhimbjen e kokës dhe eleminon perzierjen. 3. Domate + Karrota + mollë – përmirëson lëkurën
Një përzirje frutash sipas llojeve dhe sipas funksioneve që kryejnë në organizem.
1. Duke përzier xhenxhefilin + karrota + molle do të përfitojmë një organizëm të pastër.
2. Mollë + kastravec + Selino – parandalon kancerin gjithashtu ul kolesterolin, heq dhimbjen e kokës dhe eleminon perzierjen.
3. Domate + Karrota + mollë – përmirëson lëkurën dhe rregullon frymëmarrjen
4. Pagur e hidhur + mollë + qumësht – redukton nxehtësinë e brëndshme të trupit.
5. Portokall + xhenxhefil + kastravec – Përmirëson lëkurën dhe redukton nxehtësinë e trupit.
6. Ananas + molle + shalqi – për të larguar kripërat e tepërta, ushqen fshikëzen dhe veshkat.
7. Mollë + kastravec + kivi – për të përmirësuar lëkurën.
8. Dardhë + Banane – rregullon përmbajtjen e sheqerit.
9. Karrotë + molle+ Dardhë + Mango – neutralizon toksicitetit, ul presionin e gjakut dhe luftën oksidizimin.
10. Nektar + grapë + Shalqi + Qumësht – të pasura me vitaminë C + B2. Vitamina qe forcojnë imunitetin e trupit.
11. Papaja + Pineapple + qumësht – të pasura në vitaminë C, E, Hekurt. Përmirëson lëkurën dhe metabolizmin.
12. Banane +Pineapple + qumesht- të pasura me vitamina, për të parandalon kapsllëkun.
/Jonida Halili/
Lini Komentin tuaj
Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *