Legalizimet, 4425 emrat e rinj

0

Drejtoritë rajonale të Agjensisë së Legalizimeve kanë përfunduar përgatitjen e dokumentantacionit tekniko-ligjor në të gjithë vendin për  4425 vetëdeklarues.

Sot, janë publikuar emrat e të gjithë personave që do t’u përgatitet fatura financiare, në mënyrë që të vazhdojë procesi i legalizimit të projektit.

Në një deklaratë kreu i Agjensisë së Legalizime,  Aridan Kollozi u bën thirrje të gjithë qytetarëve të cilët kanë ndërtuar objekte informale pas vitit 2006, të paraqiten pranë drejtorive të ALUIZNIT për të depozituar kërkesat e tyre për aplikim, brenda afateve ligjore, në mënyrë që të bëhën pjesë e legalizimit.

Agjensia e Legalizimeve tashme  ka miratuar formularin tip dhe udhëzimin që sakteson  gjithë procedurën e nevojshme që do të ndiqet për këtë valë të dytë legalizimesh.

/Najada Fosa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here