Lakra dhe vetitë e saj

0

Lakra është një ndër bimët çudibërëse dhe e dobishme gjithashtu, dhe kjo për shkak të kalorive të saj. Ajo na jep 22 kalori për vetëm 30 gr lakër të gatuar.

Ja çfarë përmban ajo:

1-      Përmban 22 kalori

2-      Stimulon enzimat në organizëm

3-      Reduktojnë rrezikun e kancerit

4-      Rekomandohet lakra e zier

5-      Nuk këshillohet në turshi

 

/Altin Tufa/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here