La Ghie, këngëtarja filipinase këndon “Valsin e Lumturisë”, të Vaçe Zelës!

0

“Përshëndetje Shqipëria,ju dua shumë me këtë këngën nga Diva Vaçe Zela e përshëndes të gjithë Shqiptarët nga janë”, kanë qenë këto fjalët që La Ghia ka përshëndetur Shqiparët ku dhe ka kënduar këngët e Vaçe Zelës.

Këngëtarja La Ghia nga Philippinia ka kënduar këngën e Vaçe Zelës në mbrëmjen Krutane në Dubai. Ajo është mahnitur nga zëri i këngëtares së madhe shqiptare, duke performuar disa këngë të saj, ndërsa ka shprehur dëshirën për ta vizituar Shqipërinë e sidomos qytetin e Krujës. Kënga ‘’Valsi i Lumturisë”, është kënduar me një shqiptim të rrjedhshëm ku dhe këngëtarja nuk i ka kursyer dhe falënderimet dhe urimet në gjuhën shqipe.

2014-07-01 23_20_32-Valsi i lumturise - by La Ghia - YouTube

 

Linku i videos http://www.youtube.com/watch?v=RkfRt6GhS3o

 

 /Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here